TV-inspektion

Få et kamera ned i din kloak

TV-inspektion Hos Horne Entreprenør tilbyder vi TV-inspektion af din kloak. En TV-inspektion af din kloak er et nyttigt værktøj til at give dig et indblik i, hvilken tilstand dine kloakker er i, og det giver dig mulighed for at forebygge eventuelle problemer, der kan opstå på længere sigt. Det er en rigtig god idé at være på forkant med et eventuelt problem, da jo mere problemet får lov til at udvikle sig, des mere arbejde kræver det også at løse det – og jo dyrere bliver det.

Hvis du allerede har et problem, kan en TV-inspektion være med til at identificere, hvilket konkret problem der forekommer i dine afløb og kloakker. Vi kan ved hjælp af vores kamera se, hvad der højest sandsynligt er årsag til, at der forekommer en blokering eller en tilstopning i din kloak. Det kan også være, der er tale om problemer med rotter, eller at problemet skyldes fugt. Ved at foretage en inspektion med vores kamera kan vi spare dig for tid og penge ved at identificere problemet, inden vi påbegynder en reparation.

 

Hvordan foregår en TV-inspektion?

Helt konkret så fungerer en TV-inspektion sådan, at vi fører et kamera ned i kloakrøret, hvor det, som kameraet opfanger, optages på video. Her får vores medarbejder mulighed for at se rørets tilstand og identificere eventuelle blokeringer – og kan ud fra dette konkludere, om der skal laves forebyggende arbejde, eller om der er tale om et konkret problem, der skal løses.

Brug af TV-inspektion er en hurtig og nem måde at finde frem til, hvad problemet er med afløbet eller kloakrøret. I de fleste tilfælde kan problemet løses ved at foretage en kloakreparation, montere en rottefælde, eller ved at rense afløbet eller kloakrøret, fordi disse er tilstoppet.

En TV-inspektion er altså et værdifuldt værktøj, hvis du ønsker at holde dine afløb og kloakker i god stand, og det gør det let at identificere de problemer, der eventuelt skulle være. Vi opfordrer derfor til at få foretaget en inspektion, hvis du har mistanke om problemer i din kloak.

 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til TV-inspektion

Hos Horne Entreprenør foretager vi gerne en TV-inspektion hos dig, så du kan få klarlagt, hvad der skal til for at løse dit konkrete problem – for det er vigtigt med kloakrør, der fungerer.

Vi har hos Horne Entreprenør over ti års erfaring inden for entreprenørfaget, og vi hjælper gerne dig – uanset om der er tale om forebyggende arbejde eller hjælp til et akut problem angående dine kloakker. Uanset hvor på Fyn, du befinder dig, står vi hos Horne Entreprenør klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon +45 31 17 69 00 eller skrive til os på mail sc@horne-entreprenor.dk for at høre mere om vores TV-inspektion. Har du et konkret projekt, du gerne vil kende prisen på? Så giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på det – så du har et estimat for en pris.

Vi ser frem til at høre fra dig – og til forhåbentlig at hjælpe dig med dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.