Har du et stoppet afløb i hjemmet eller på din arbejdsplads? Så er det os du skal have fat i - vi har løsningen og rykker hurtigt ud når ‘’lokummet brænder’’. 

Hos Horne Entreprenøren Aps er vi autoriserede kloakmestre, og har derfor autorisationen til at udføre alle former for kloakarbejde. Vi er specialister inden for bl.a. slamsugning, kloakspuling og kloakservice, der sikrer et velfungerende kloaksystem. 

Vi udfører kloakservice døgnet rundt hvis uheldet er ude, for privatpersoner, byggepladser og andre erhvervsdrivende samt det offentlige i Faaborg, Odense, Svendborg og resten af Fyn. 

Skal vi hjælpe med kloakspuling?

Kloakspuling og slamsugning i Faaborg

Har du problemer med et stoppet afløb? Den klarer vi!

Har du et stoppet toilet, vask eller afløb, så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig. Med kloakspuling kan vi sørge for at kloaksystemet bliver fri for blokering og ophobninger. Det er en vigtig ydelse, der kan være afgørende for at forhindre oversvømmelser, stoppet afløb og andre alvorlige kloakproblemer. 

Med kloakspuling får du en af de absolut bedste løsninger til at få renset kloakken på. Det er en effektiv metode og ikke mindst en hurtig måde, at få renset kloakken for det, der er til grund for tilstoppelsen. 

Spuling af kloak benyttes bl.a. til:

  • Tilstopninger: Hvis afløbet er stoppet, eller du døjer med tilbagevendende tilstopninger, kan kloakspuling være med til at rense kloakken og fjerne ophobninger som blokerer kloakrørene. 
  • Langsomt afløb: Et langsomt afløb kan også være et tegn på at der er noget der blokerer, og at der er behov for kloakservice.
  • Dårlig lugt fra kloakken: Opstår der dårlig lugt fra kloakken, kan det være et resultat af ophobet skidt og affald, som også kan være en begyndende blokering. 

Skulle der være behov for det, kan vi også være behjælpelige med slamsugning, og er der kloakproblemer som ikke lige er til at lokalisere ved første øjekast, så laver vi også TV inspektion, så vi finder den helt rette måde at udbedre udfordringen. 

Horne Entreprenør Kloakspuling i Odense

Hvordan kan man forebygge et stoppet afløb?

Et stoppet afløb er utrolig træls, og kommer ofte på et uhensigtsmæssigt tidspunkt. Her er 3 tiltag, som kan hjælpe med at forebygge mod et stoppet afløb: 

  • Undgå at der kommer madrester og fedt ned i afløbet i håndvasken
  • Undgå at smide vatrondeller, hygiejnebind, vatpinde, hårtotter mm. i toilettet
  • Få udført kloakservice kontinuerligt 

Kontakt os for en god aftale på kloakspuling - vi dækker hele Fyn 

Skal du bruge en kloakmester til spuling af kloak eller en anden form for kloakarbejde på Fyn, så kontakt os og lad os tage en snak om opgaven. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, så du får den rigtige hjælp. 

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak på telefonnummeret 31 17 69 00 eller send os en besked til vores mail sc@horne-entreprenor.dk eller gennem kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Ring til os