Hos Horne Entreprenør vil vi gerne være med til at gøre din drøm om et nyt hus eller en ny tilbygning til virkelighed ved at stå for at lave projektets fundament.

Vi kan hos Horne Entreprenør hjælpe dig, hvis du står og skal have lavet jord- og betonarbejde. Uanset om du skal have bygget nyt hus eller skal have lavet en tilbygning, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder både at udgrave og at støbe soklerne og fundamentet, så du kan få din drøm om et nyt hus eller en ny garage opfyldt.

Vi kan både støbe sokkel, fundament og gulve

Det at støbe soklen eller fundamentet er en rigtig vigtig del af opførelsen af et byggeri, da de skal bære hele konstruktionen. Det skal både kunne bære vægten af huset og af taget. Det er derfor vigtigt at vælge den helt rigtige løsning, og det kan vi hos Horne Entreprenør tilbyde vores hjælp til. Vi ved, at det er vigtigt med en god dialog hele vejen igennem processen. Det får du hos os, og du er derfor i trygge hænder, hvis du vælger Horne Entreprenør til at støbe dit fremtidige husfundament. Vi kan lave både simple og mere komplekse støbninger, så tøv ikke med at kontakte os.

Udover at udgrave samt støbe sokler og fundamenter, så tilbyder vi også støbning af gulve. Hvis du for eksempel skal have nyt fundament, så skal du have støbt et nyt betongulv. På det støbte gulv kan der lægges alle former for gulv ovenpå. Det gælder både fliser, klinker, trægulve, vinyl, linoleum og laminat. Vi kan støbe gulve i både bolig- og erhvervsbygninger – så uanset hvad dit behov er, skal du endelig kontakte os for at høre nærmere.