Leder du efter en pålidelig entreprenør til at varetage næste projekt? Så kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hos Horne Entreprenøren Aps varetager vi en bred vifte af opgaver inden for entreprenørarbejde for privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige i Faaborg, Odense, Svendborg og resten af Fyn. Uanset opgavens omfang, sætter vi en ære i altid at levere et godt resultat, som du bliver glad for. Du er velkommen til at kontakte os, for at tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os for en god aftale

Mange års erfaring med alle former for entreprenørarbejde

Vi har mange års erfaring som entreprenør og kan derfor varetage en lang række af forskellige opgaver inden for det typiske entreprenørarbejde, anlægsarbejde og kloakarbejde.

  • Entreprenørarbejde 

Vi kan bl.a. varetage entreprenørarbejde i forbindelse med belægning. Så drømmer du om en ny terrasse i sten eller fliser, eller en ny flot indkørsel? Så er det et job vi kan klare. Vi arbejder i mange forskellige typer af sten- og fliser, og vi kan således også tilbyde rådgivning omkring fordele og ulemper, så vi finder frem til hvad der vil være det bedste valg for dig.

  • Anlægsarbejde

Vi udfører anlægsarbejde, der bl.a. indebærer nyanlæg samt renovering og vedligeholdelse. 
Hvis jordarbejdet ikke er udført ordentligt, vil det kunne ses på haveanlæggets udformning, ligesom det vil have en negativ effekt på holdbarheden. Der er derfor en stor fordel ved at lade en fagmand varetage opgaven. 

Vi har både materialet og kompetencerne til at skabe et flot og holdbart resultat. Vores store erfaring med mange forskellige typer af entreprenørarbejde gør os i stand til at løfte enhver opgave, og du kan være sikker på, at vi har fokus på både god service og faglighed fra start til slut. Vi sætter en ære i, at arbejdet er udført korrekt og med et godt og holdbart resultat.

  • Kloakarbejde

Udover at være entreprenør, er vi også autoriseret kloakmester, hvilket betyder at vi også kan stå for kloakering, der opfylder alle krav fra myndighederne, f.eks. i forbindelse med en entreprenøropgave. Vi kan altså stå for hele opgaven. 

Vi kan således stå for etablering af kloak i forbindelse med nybyg, ligesom vi kan varetage renovering af eksisterende anlæg og stå for opsætning af nedsivningsanlæg. Vi kan også tilbyde kloaksepareringer, der kan være med til at sørge for, at kloakkerne ikke overbelastes, så der ikke sker oversvømmelser i terrænet og i kældre. 

Skal du bruge en entreprenør i Faaborg, Svendborg, Odense eller et andet sted på Fyn? Kontakt os for et godt tilbud

Uanset om der er tale om en mindre eller større opgave inden for entreprenørarbejde, så står vi klar til at løfte den og ikke mindst få den godt i mål. Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi har fokus på den gode og tætte dialog med vores kunder, og det er med til at sikre, at arbejdet bliver udført efter dine ønsker og præferencer. 

Ring gerne til os på 31 17 69 00, eller send en mail til os på sc@horne-entreprenor.dk eller via kontaktformularen på siden, hvis du vil høre mere.