Hos Horne Entreprenøren kan vi tilbyde at varetage en bred vifte af opgaver inden for entreprenørarbejde. Uanset opgavens omfang sætter vi en ære i altid at levere et godt resultat, som både vi og kunden er glade for. Sætter du os til at stå for entreprenørarbejde, så kan du være sikker på, at der er øje for både detaljen og helheden. 

Er du på udkig efter en entreprenør Fyn, så kan du med fordel tage kontakt til os, for vi dækker både de større byer som Odense, Faaborg og Svendborg samt resten af Fyn. Ingen opgave er for stor eller lille til os, så kontakt os gerne, hvis du har brug for professionel hjælp til entreprenørarbejde. 

Bred erfaring inden for entreprenørarbejde

Vi har mange års erfaring med entreprenørarbejde og kan derfor varetage en lang række af forskellige opgaver. Som autoriseret kloakmester kan vi stå for kloakering, som opfylder alle krav fra myndighederne. Vi kan således stå for etablering af kloak i forbindelse med nybyg, ligesom vi kan varetage renovering af eksisterende anlæg og stå for opsætning af nedsivningsanlæg. Vi kan også tilbyde kloaksepareringer, der kan være med til at sørge for, at kloakkerne ikke overbelastes, så der ikke sker oversvømmelser i terrænet og i kældre. 

Vi kan også tilbyde at varetage entreprenørarbejde i forbindelse med belægning. Vi kan derfor hjælpe dig med belægning til terrassen og til en ny indkørsel. Her arbejder vi i mange forskellige slags materialer, og vi kan således også tilbyde rådgivning omkring, hvad der vil være det bedste valg for dig. 

Hos Horne Entreprenøren tilbyder vi også at varetage anlægsarbejde, som tæller både nyanlæg, renovering og vedligeholdelse. Hvis jordarbejdet ikke er udført ordentligt, så vil det kunne ses på haveanlæggets udformning, ligesom det vil have en negativ effekt på holdbarheden. Vi kan derfor kun anbefale at overlade dit anlægsarbejde til os, da vi har både materiellet og kompetencerne til skabe et godt og holdbart resultat. Vores store erfaring med mange forskellige typer af entreprenørarbejde gør os i stand til at løfte enhver opgave, og du kan være sikker på, at vi har fokus på både god service og faglighed fra start til slut. Vi sætter en ære i, at arbejdet er udført korrekt og med et godt og holdbart resultat.