Har du rotteproblemer? Undgå ubudne gæster med en rottespærre
Har du haft besøg af en eller flere rotter i boligen eller virksomheden? Så er der risiko for, at de kan være kommet ind gennem kloaksystemet, og der er derfor god grund til at få tjekket op på, om der er installeret en rottespærre, der kan holde de ubudne gæster væk. 

Hos Horne Entreprenøren Aps er vi autoriserede kloakmestre og har derfor autorisationen og erfaringen til at stå for montering af rottespærre, kloakservice og meget mere. Vi kan hjælpe dig med at sikre en velfungerende rottespærre, der forhindrer indtrængen af rotter gennem kloakken. 

Har du problemer med rotter? Ring til os

Montering af rottespærre af en autoriseret kloakmester

Vi står for både montering af rottespærre og den efterfølgende service. Vi sætter en ære i altid at levere et ordentligt stykke arbejde, som vi selv kan stå inde for, og vi ønsker samtidig  at gøre det til en fordelagtig pris, der kommer dig som kunde til gode.

Det er lovpligtigt at få en autoriseret kloakmester til at stå for installering af rottespærre. Vi har indgående erfaring med montering af rottespærre, og vi står klar til også at hjælpe dig med at blive sikret bedst muligt mod rotter.
Vi kan tilbyde opsætning af rottespærre i Odense, Faaborg, Svendborg og på resten af Fyn.

Hvorfor er det vigtigt at få monteret en rottespærre?

En rottespærre placeres i afløbsrørene og har til formål at sikre, at rotter kun kan passere i samme retning som spildevandet, hvilket vil sige væk fra den pågældende ejendom. På selve rottespærren sidder en klap, som lukker tæt for kloakledningen og dermed gør det umuligt for rotten at trænge igennem, fordi knappen kan åbnes ud, men ikke ind. En rottespærre er altså med til at forhindre, at rotterne kommer ind på din grund via kloaksystemet og kan derved ikke få adgang til de gode ynglesteder. Med en rottespærre bliver rotterne tvunget til at finde føde og vand andre steder end på din grund. 

Får rotterne adgang til din ejendom, kan de skabe stor ravage og ikke mindst sprede bakterier og sygdom. Får du først rotter ind i dit hjem, kan de også forårsage skader på rør og stikledninger, og der er derfor god grund til at få monteret en rottespærre på din ejendom. 

Service af rottespærre

Det anbefales, at en rottespærre tilses en gang årligt for derved at sikre, at den fortsat forhindrer adgang for rotter, og at rottespærren ikke stopper afløbet. Denne løbende service kan vi tilbyde at varetage, så du kan være sikker på, at din rottespærre fungerer optimalt. I forbindelse med rottespærre-service vil vi stå for at rengøre og teste rottespærren, ligesom vi også sørger for at skifte eventuelle defekte dele ud. 

Kontakt os for en fornuftig pris på montering af rottespærre - Vi kører på hele Fyn

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på service af en nuværende, eller montering af en ny rottespærre? Så kontakt os på telefonnummeret 31 17 69 00, mail sc@horne-entreprenor.dk eller gennem kontaktformularen. Du er også meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller brug for mere information. 

Skal vi montere rottespærren for dig?