Flere og flere vælger at få monteret en rottespærre i kloaksystemet for på den måde at undgå ubehagelige overraskelser i form af rotter. Er du på udkig efter et professionelt firma, der kan varetage lige præcis den opgave, så kan du med fordel tage fat i Horne Entreprenøren.

Vi står for både rottespærre montering og den efterfølgende rottespærre service, hvis dette ønskes. Vi kan tilbyde opsætning af rottespærre i Odense, Faaborg, Svendborg og på resten af Fyn.  Vi sætter en ære i altid at levere et ordentligt stykke arbejde, som vi selv kan stå inde for, og samtidig ønsker vi at gøre det til en fordelagtig pris, der kommer dig som kunde til gode.

Hvorfor få monteret en rottespærre?

En rottespærre placeres i afløbsrørene og har til formål at sikre, at rotter kun kan passere i samme retning som spildevandet, hvilket vil sige væk fra den pågældende ejendom. På selve rottespærren sidder en klap, som lukker tæt for kloakledningen og dermed gør det umuligt for rotten at trænge igennem, fordi knappen kan åbnes ud, men ikke ind. En rottespærre er altså med til at forhindre, at rotterne kommer ind på din grund via kloaksystemet og derved ikke kan få adgang til de gode ynglesteder. Med en rottespærre bliver rotterne tvunget til at finde føde og vand andre steder end på din grund. Får rotterne adgang til din ejendom, så kan de skabe stor ravage og ikke mindst sprede bakterier og sygdom. Får du først rotter ind i dit hjem, så kan de også forårsage skader på rør og stikledninger. Der er derfor god grund til at få monteret en rottespærre på din ejendom. Det er lovpligtigt at få en autoriseret kloakmester til at stå for installering af rottespærre. Vi har indgående erfaring med montering af rottespærre, og vi står klar til også at hjælpe dig med at blive sikret bedst muligt mod rotter.

Det anbefales, at en rottespærre tilses en gang årligt for derved at sikre, at den fortsat forhindrer adgang for rotter, og at rottespærren ikke stopper afløbet. Denne løbende service kan vi tilbyde at varetage, så du kan være sikker på, at din rottespærre fungerer optimalt. I forbindelse med rottespærre service vil vi stå for at rengøre og teste rottespærren, ligesom vi også sørger for at skifte eventuelle defekte dele ud.