Har du kloakproblemer? Hos Horne Entreprenøren Aps kan vi hjælpe dig. 
Problemerne er ikke altid umiddelbart synlige, og her er TV inspektion en særdeles effektiv metode. Med denne teknik, kan vi grundigt undersøge dit kloaksystem og lokalisere problemet. 

TV inspektion er en effektiv løsning 

TV inspektion er særligt nyttigt til kloakarbejde, da det kan identificere problemer såsom blokeringer, rørsprækker, tilstopninger, og andre skader, der ikke er synlige fra overfladen. Ved hjælp af et specialudviklet kamera, kan teknikere få et detaljeret indblik i rørets indre tilstand uden at skulle grave op på ejendommen.

En TV inspektion gør det muligt at forebygge eventuelle problemer, der kan opstå på længere sigt. Det er en rigtig god idé at være på forkant med et eventuelt problem, da jo mere problemet får lov til at udvikle sig, des mere arbejde kræver det også at løse det – og jo dyrere bliver det.

Få et tilbud af en autoriseret kloakmester

Hvordan foregår en TV inspektion?

Helt konkret så fungerer en TV inspektion sådan, at vi fører et kamera ned i kloakrøret, hvor det, som kameraet opfanger, optages på video. Her får vi mulighed for at se rørets tilstand og identificere eventuelle blokeringer – og kan ud fra dette konkludere, om der skal laves forebyggende arbejde, eller om der er tale om et konkret problem, der skal løses.

Brug af TV inspektion er en hurtig og nem måde at finde frem til, hvad problemet er med afløbet eller kloakrøret. I de fleste tilfælde kan problemet løses ved at foretage en kloakreparation, montere en rottefælde, eller ved at rense afløbet eller kloakrøret, fordi disse er tilstoppet.

En TV inspektion er altså et værdifuldt værktøj, hvis du ønsker at holde dine afløb og kloakker i god stand, og det gør det let at identificere de problemer, der eventuelt skulle være. Vi opfordrer derfor til at få foretaget en inspektion, hvis du har mistanke om problemer i din kloak.

Vi udfører TV inspektion i Faaborg, Odense, Svendborg og resten af Fyn

Har du et spørgsmål til TV inspektion, eller ønsker du at få os ud og kigge på opgaven?
Så kontakt os uforpligtende på telefonnummeret 31 17 69 00, mail sc@horne-entreprenor.dk eller via kontaktformularen her på siden. Vi kører både i Faaborg, Odense, Svendborg og på resten af Fyn. 

Kontakt os og hør mere