Skal du have udført kloakarbejde? Så kan vi hos Horne Entreprenøren Aps hjælpe dig. Vi er autoriserede kloakmestre og har autorisationen til at klare alle former for kloakservice for privatpersoner, erhvervsdrivende og det offentlige. 
Leder du efter en autoriseret kloakmester? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak på 31 17 69 00. Vi har base i Faaborg, men vi kører også i Odense, Svendborg og resten af Fyn.

Kontakt os for en god aftale

Vi klarer alle former for kloakarbejde

Hos Horne Entreprenøren Aps har vi erfaring med en bred vifte af opgaver, når det kommer til kloakarbejde. Vi kan således stå for nyanlæg af kloak i forbindelse med forskellige typer af byggeri, ligesom vi også kan stå for reparation af både den udvendige og indvendige kloak, hvis der skulle være problemer med din nuværende kloakering. Mange kloakker er gamle og nedslidte og har typisk ligget der, siden huset blev opført. Der kan derfor blive brug for renovering eller reparation af kloakken, og her står vi klar til at hjælpe.

  • Slamsugning og kloakspuling 

Vi er specialister i slamsugning og kloakspuling, der sikrer optimal drift og kan forhindre tilstopninger i kloakken. 
Regelmæssig slamsugning er vigtig for at opretholde kloaksystemets effektivitet og stand. Uden denne vedligeholdelse kan systemerne blive tilstoppede og mindre effektive, hvilket i sidste ende kan føre til dyrere reparationer eller endda større skader. Derfor er slamsugning en service, der kan håndtere store mængder kloakvand og slam.

  • Kloakseparering 

Nogle kommuner stiller krav til separation af regn- og spildevand i kloakkerne, og hvis du skulle have fået et sådant påbud, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning samt stå for udførelsen af den. Her sørger vi for at separere dit kloaksystem, så spildevand og regnvand adskilles. Tag gerne kontakt til os, hvis du har brug for professionel rådgivning i forbindelse med separering.

  • Nedsivningsanlæg

Vi står også klar til at varetage opgaver i forbindelse med nedsivning, ligesom vi kan hjælpe med kloakering i åbent land. Bor du i et ikke-kloakeret område, så kan du overveje et nedsivningsanlæg, som kan lede spildevandet væk fra din bolig. Prisen på dette vil i høj grad variere, alt efter om hvor meget arbejde der kræves, og hvor stort nedsivningsanlægget skal være. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere om vores priser og udførslen af denne type kloakarbejde.

Har du brug for akut kloakservice? Vi rykker ud alle døgnets timer 

Brænder det på? Er afløbet stoppet eller er der opstået et andet akut kloakproblem? Så ring til os på telefon 31 17 69 00 for kloakservice - vi står klar til at rykke hurtigt ud døgnet rundt. 

Du er også velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at høre mere, eller er interesseret i at få et tilbud. Du kan sende os en besked via kontaktformularen her på siden, eller til vores mail sc@horne-entreprenor.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

I ethvert samarbejde lægger vi stor vægt på kvalitet og at udføre arbejdet som aftalt med kunden, så det opfylder de ønsker og behov der er, og i en kvalitet, som vi kan stå inde for. Din succes er vores succes. 

Kontakt os og hør mere