Hos Horne Entreprenøren tilbyder vi udførsel af kloakarbejde. Vi har base i Faaborg, men vi kører også gerne ud til Odense, Svendborg og resten af Fyn. Vi udfører kloakarbejde for både private og erhverv, og uanset omfanget af opgaven lægger vi vægt på at udføre arbejdet som aftalt med kunden og med en kvalitet, som vi kan stå inde for. Ingen opgave er for stor eller lille til os, og du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til kloakarbejde af den ene eller anden slags.

Udførsel af alle former for kloakarbejde

Hos Horne Entreprenøren har vi erfaring med en bred vifte af opgaver, når det kommer til kloakarbejde. Vi kan således stå for nyanlæg af kloak i forbindelse med forskellige typer af byggeri, ligesom vi også kan stå for reparation af både den udvendige og indvendige kloak, hvis der skulle være problemer med din nuværende kloakering. Mange kloakker er gamle og nedslidte og har typisk ligget der, siden huset blev opført. Der kan derfor blive brug for renovering eller reparation af kloakken, og her står vi klar til at hjælpe.

Nogle kommuner stiller krav til separation af regn- og spildevand i kloakkerne, og hvis du skulle have fået et sådant påbud, så kan vi hjælpe dig med at finde frem til den rette løsning samt stå for udførslen af den. Her sørger vi for at separere dit kloaksystem, så spildevand og regnvand adskilles. Tag gerne kontakt til os, hvis du har brug for professionel rådgivning i forbindelse med separering.

Vi står også klar til at varetage opgaver i forbindelse med nedsivning, ligesom vi kan hjælpe med kloakering i åbent land. Bor du i et ikke-kloakeret område, så kan du overveje et nedsivningsanlæg, som kan lede spildevandet væk fra din bolig. Prisen på dette vil i høj grad variere, alt efter om hvor meget arbejde der kræves, og hvor stort nedsivningsanlægget skal være. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil høre mere om vores priser og udførslen af denne type kloakarbejde.

Uanset hvilken type opgave inden for kloakering, vi står for at udføre, så bliver det gjort med fokus på funktionalitet og optimale adgangsforhold. Vi har indgående erfaring med kloakarbejde, og det er din garanti for et godt og veludført stykke arbejde hver eneste gang. Du kan være sikker på, at kloakarbejdet er i kompetente og trygge hænder hos os.