Kloakken er for mange et af de mere forsømte dele af ejendommen. Den får sjældent meget opmærksomhed, men så snart der er problemer, opdager vi det hurtigt. 

Hele kloakken spiller en vigtig i en velfungerende hverdag, og derfor er det mildest talt utrolig træls, når den ikke fungerer optimalt. Utætheder, lugtgener, tilstopninger og rotteproblemer er nogle af tegnene på, at der er kloakproblemer, og her hjælper vi gerne med at finde den helt rette løsning. 

Hos Horne Entreprenøren Aps er vi autoriserede kloakmester, der udfører alle former for kloakarbejde, herunder kloakrenovering i Faaborg, Odense, Svendborg og resten af Fyn. Vi tilbyder renovering og reparation af skadede, defekte eller nedslidte kloakrør og -systemer, så du får en effektiv kloak der fungerer optimalt. 

Står du lige nu med akutte kloakproblemer? Så skal du bare ringe til os på telefon 31 17 69 00. Vi rykker hurtigt ud og tilbyder døgnservice på Fyn, så du kan få problemet løst. 

Kontakt os 

Hvornår er kloakrenovering nødvendigt?

Renovering af kloakken kan være nødvendigt, hvis der er opstået skader på rørsystemet, eller hvis det er et ældre kloaksystem hvor tiden har sat sine spor. 

Der kan være flere tegn på, at en kloak trænger til renovering. Hyppige tilstopninger, ubehagelige lugte, vand der står tilbage i toiletter eller afløb og rotteproblemer kan alle være indikatorer. I værste fald kan der opstå synlige sætninger i jorden eller uforklarlige vådområder i landskabet, som indikerer alvorlige lækager.

Oplever du nogle af tegnene, eller står med andre former for kloakproblemer, så er du velkommen til at kontakte os, vi hjælper med at vurdere situationen og udbedre udfordringen hurtigt og effektivt.

Fordele ved rettidig kloakrenovering

At investere i rettidig kloakrenovering kan spare ejendomsejere for betydelige udgifter i fremtiden. Det kan forebygge alvorlige skader på ejendommen og de tilhørende dyre reparationer. Desuden bidrager det til at beskytte miljøet ved at forhindre spildevandslækager, som kan forurene jord og vandveje. 

Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af kloaksystemer er afgørende for at undgå større problemer. Kloakrenovering er en investering i både ejendommens og miljøet. Vi hjælper med at sikre, at jeres kloaksystemer igen bliver effektive.

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af kloak

Ønsker du at høre mere, eller er du interesseret i en aftale? Så er du velkommen til at kontakte os uforpligtende på telefonnummeret 31 17 69 00 eller ved at sende en besked til vores mail sc@horne-entreprenor.dk eller via kontaktformularen her på siden. 

Spørgsmål? Kontakt os og hør mere