Er dine kloakrør stoppet, eller står du med andre kloakproblemer? Så står vi klar til at hjælpe dig med slamsugning, der får din kloak til at fungere optimalt. Hos Horne Entreprenøren Aps er vi specialister i slamsugning og kloakspuling, som vi udfører for private, erhverv og det offentlige i Odense, Faaborg og Svendborg og på resten af Fyn.

Slamsugning er en effektiv løsning, der udføres med formålet at rense kloakken for slam, fedt og andet skidt der er endt i systemet. Slamsugeren renser først kloakken og de kloakrør der er med rent vand, og løsner dermed det slam og skidt der er. Derefter suges det op, så det ikke kan skabe flere blokkeringer og andre problemer i kloakken.  

Står du med en akut situation? Så kan du ringe til os på 31 17 69 00 - vi tilbyder kloakservice alle døgnets 24 timer.

Har du brug for slamsugning i kloakken?

Slamsugning i Odense

Miljøvenlig slamsugning

Vi har omtanke for miljøet, og derfor garanterer vi, at alt overskydende materiale håndteres ansvarligt og ender det rette sted efter slamsugningen. Vi lægger stor vægt på miljøet, og derfor sikrer vi, at bortskaffelsen af spildmaterialet sker på en ansvarlig måde. På den måde bidrager vi aktivt til at bevare og beskytte miljøet i alle vores aktiviteter.

Hvornår er der behov for slamsuger?

Oplever du tegn på at afløbet er stoppet? Så kan der være behov for slamsugning. 

Nogle af tegnene på at kloakafløbet er stoppet er: 

  • Vandet i toilettet stiger eller at afløbet ikke vil skylle ud 
  • Dårlig lugt af kloak
  • Unormale lyde
  • Vandskade i dit hjem eller virksomhed

Til nogle situationer kan slamsugning være den helt rette løsning til at få kloakken til at fungere optimalt igen. Andre gange kan det være nødvendigt at udføre andre former for kloakarbejde og evt. TV inspektion for at kunne fastlægge det præcise problem. Uanset situationen, har vi erfaringen og autorisationen til at løse opgaven - og vi arbejder altid efter at finde den bedste og mest effektive løsning til dig. 

Slamsugning i Odense

Hvad koster en slamsugning?

Prisen for en slamsugning kan variere baseret på flere faktorer, herunder mængden af spildevand eller slam, der skal fjernes, lokationen af opgaven, og eventuelle ekstra serviceydelser, der kræves. Vi stræber altid efter at tilbyde  konkurrencedygtige priser, der afspejler dit behov og omfanget af opgaven.
Ved at vælge at få besøg af vores slamsuger kan du være sikker på, at vi leverer professionelle slamsugning til rimelige priser. Så tøv ikke med at kontakte os via mail sc@horne-entreprenor.dk eller telefonisk 31 17 69 00 for et uforpligtende tilbud.

Ring til os