Anlægsarbejde

Skal der ske noget nyt?

Trænger du til, at der skal ske noget nyt omkring dit hjem?

Så kan du med fordel tage fat i os, da vi udfører forskellige typer af anlægsarbejde, der kan give dig den terrasse eller indkørsel, du altid har drømt om. Sætter du os til at skabe din nye flise indkørsel, så kan du være sikker på at få et professionelt resultat, som du kan nyde godt af i mange år frem. En ny fliseindkørsel foran virksomheden vil også være med til at give et godt førstehåndsindtryk til potentielle kunder og samarbejdspartnere. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af anlægsarbejde for både erhverv og private, og vi står klar til også at udføre anlægsarbejde for dig. 

Professionel udførsel af anlægsarbejde

Når det kommer til anlægning af indkørsel såvel som anlægning af terrasse, er der en række ting, der skal tages højde for, for at der kan skabes et godt og holdbart resultat. Sætter du et professionelt firma som Horne Entreprenøren på opgaven, så kan du være sikker på, at der er taget højde for disse ting, og vi står for et veludført stykke arbejde, som du kan nyde godt af de næste mange år frem. Vi har de nødvendige maskiner til rådighed, ligesom vi med vores brede erfaring med anlægsarbejde kan sikre et både flot og holdbart resultat. Vi kan blandt andet varetage terrassebelægning, ligesom vi kan lægge fliser til havestier og gangarealer. Vi gør brug af fliser af god kvalitet, så du kan nyde godt af din nye terrasse så længe som muligt. Har du brug for rådgivning i forbindelse med valg af fliser, så står vi klar til at hjælpe. Vi kan også hjælpe dig med at finde terrassebelægning, der matcher husets facade. 

Hos Horne Entreprenøren tilbyder vi også at stå for gravearbejde til konkurrencedygtige priser. Skal der graves ud, så du kan få bygget en terrasse eller en carport, så kan vi stå for udførslen af gravearbejdet. Vi kommer ud med vores gravemaskine og får gravearbejdet klaret på effektiv vis. Gravearbejde priser afhænger i høj grad af opgavens omfang. Du er derfor velkommen til at fortælle os mere om lige præcis din graveopgave, så står vi gerne for at give dig en pris på udførslen af den. 

Uanset hvilken type anlægsarbejde du sætter os til at udføre, så kan du være sikker på, at det bliver gjort med fokus på den gode håndværksmæssige kvalitet, så du kan få et resultat, du kan nyde godt af. Vi sørger for at indgå i en dialog med dig, så vi kan være sikre på at udføre anlægsarbejde, der matcher dine ønsker og præferencer. 

Kontakt os for hjælp til anlægsarbejde

Vi udfører anlægsarbejde i både Odense, Faaborg, Svendborg og på resten af Fyn, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Skal vi hjælpe dig med anlægsarbejde?

Så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på 31 17 69 00 eller sende en mail til sc@horne-entreprenor.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.